Kogt torskerogn

Billede
Kogt torskerogn

Kogt torskerogn

Frisk torskerogn er billig, når den er i sæson, og den smager lysår bedre end den konserverede. Sæsonen går fra januar til marts.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Vinter
Klimatal
19.20
Portioner
20

Ingredienser

Torskerogn
1300 g
Laurbærblade
4 g
Hvidvinseddike
40 g
Peberkorn
4 g
Salt
0 g

Sådan gør du

Kom torskerognen i en gryde, dæk til med koldt vand, og tilsæt resten af ingredienserne. Kog torskerognen ved lav varme under låg i 4-6 minutter, og fjern evt. det skum, der danner sig på overfladen med en ske.
Sluk for varmen, og lad rognen trække en times tid i kogelagen.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
390 kJ
Kulhydrater
1,3 gram
Proteiner
10,5 gram
Fedtstof
5,3 gram

Opskriften indgår i disse retter

Kogt torskerogn med kartofler og hurtig remoulade

Kogt torskerogn med kartofler og hurtig remoulade

Indeholder
Æg