Kogt torskerogn
Billede
Kogt torskerogn
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Vinter
Klimatal
19.20
Portioner
20
Ingredienser
Torskerogn
1300 g
Laurbærblade
4 g
Hvidvinseddike
40 g
Peberkorn
4 g
Salt
0 g
Sådan gør du
Kom torskerognen i en gryde, dæk til med koldt vand, og tilsæt resten af ingredienserne. Kog torskerognen ved lav varme under låg i 4-6 minutter, og fjern evt. det skum, der danner sig på overfladen med en ske.
Sluk for varmen, og lad rognen trække en times tid i kogelagen.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
390 kJ
Kulhydrater
1,3 gram
Proteiner
10,5 gram
Fedtstof
5,3 gram
Opskriften indgår i disse retter
Kogt torskerogn med kartofler og hurtig remoulade
Indeholder
Æg