Ingefær- og yoghurtdressing

Billede
Ingefær- og yoghurtdressing

Ingefær- og yoghurtdressing

Denne dressing er god til kolde og varme retter inspireret af det mellemøstlige og asiatiske køkken.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
11.60
Portioner
20

Ingredienser

Sødmælksyoghurt
500 g
Ingefær, frisk og revet
20 g
Hvidløg, revet
1 fed
Citron, saft
1/2 stk
Salt
Peber

Sådan gør du 

Bland alle ingredienserne sammen, og smag dressingen til med citronsaft, salt og peber.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
272 kJ
Kulhydrater
4,3 gram
Proteiner
3,6 gram
Fedtstof
3,4 gram

Opskriften indgår i disse retter

Gulerodsfrikadeller med ingefær-yoghurtdressing og gulerodstabbouleh med grønkål

Gulerodsfrikadeller med ingefær-yoghurtdressing og gulerodstabbouleh med grønkål

Indeholder
Gluten, Æg, Nødder, Mælk