Ingefær- og yoghurtdressing
Billede
Ingefær- og yoghurtdressing
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
11.60
Portioner
20
Ingredienser
Sødmælksyoghurt
500 g
Ingefær, frisk og revet
20 g
Hvidløg, revet
1 fed
Citron, saft
1/2 stk
Salt
Peber
Sådan gør du
Bland alle ingredienserne sammen, og smag dressingen til med citronsaft, salt og peber.
Tip
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
272 kJ
Kulhydrater
4,3 gram
Proteiner
3,6 gram
Fedtstof
3,4 gram
Opskriften indgår i disse retter
Gulerodsfrikadeller med ingefær-yoghurtdressing og gulerodstabbouleh med grønkål
Indeholder
Gluten, Æg, Nødder, Mælk