Jasminris med linser og rodfrugter

Billede
Jasminris med linser og rodfrugter

Jasminris med linser og rodfrugter

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
4.20
Portioner
20

Ingredienser

Jasminris
600 g
Sorte linser, tørrede
200 g
Gulerødder, i stave
600 g
Persillerødder, i stave
600 g
Løg, i kvarte
400 g
Olivenolie
75 g
Sesamfrø, ristede

Sådan gør du 

Kog jasminrisene og sorte linser efter anvisning på posen, og sigt evt. overskydende vand fra. Bland de to sammen, og hold dem varme indtil servering.

Kom rodfrugter og løg på bageplader, og vend dem med olivenolie og lidt salt. Bag dem ved 185 grader i 15-18 minutter.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
539 kJ
Kulhydrater
19,9 gram
Proteiner
3,6 gram
Fedtstof
3,3 gram

Opskriften indgår i disse retter

Bibimbap - ris med kylling, spejlæg og kimchi

Bibimbap - ris med kylling, spejlæg og kimchi

Indeholder
Gluten, Æg