Jasminris med linser og rodfrugter
Billede
Jasminris med linser og rodfrugter
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
4.20
Portioner
20
Ingredienser
Jasminris
600 g
Sorte linser, tørrede
200 g
Gulerødder, i stave
600 g
Persillerødder, i stave
600 g
Løg, i kvarte
400 g
Olivenolie
75 g
Sesamfrø, ristede
Sådan gør du
Kog jasminrisene og sorte linser efter anvisning på posen, og sigt evt. overskydende vand fra. Bland de to sammen, og hold dem varme indtil servering.
Kom rodfrugter og løg på bageplader, og vend dem med olivenolie og lidt salt. Bag dem ved 185 grader i 15-18 minutter.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
539 kJ
Kulhydrater
19,9 gram
Proteiner
3,6 gram
Fedtstof
3,3 gram
Opskriften indgår i disse retter
Bibimbap - ris med kylling, spejlæg og kimchi
Indeholder
Gluten, Æg