Kylling, spejlæg og pak choi

Billede
Kylling, spejlæg og pak choi

Kylling, spejlæg og pak choi

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Æg
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
15.60
Portioner
20

Ingredienser

Kyllingebryster
800 g
Æg
1200 g
Pak choi, halverede
200 g
Rapsolie
100 g
Mild chilisauce
Soya

Sådan gør du 

Rist kyllingen på en meget varm pande, til den får godt med kulør. Tilføj lidt soya og chili, og tag det af varmen, skær kyllingen i skiver, og krydr med salt og peber.

Spejl æggene på en pande. Damp pak choi kort i ca. 15-20 sekunder. Krydr begge dele med salt og peber.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
638 kJ
Kulhydrater
0,7 gram
Proteiner
14,2 gram
Fedtstof
10,2 gram

Opskriften indgår i disse retter

Bibimbap - ris med kylling, spejlæg og kimchi

Bibimbap - ris med kylling, spejlæg og kimchi

Indeholder
Gluten, Æg