Kylling, spejlæg og pak choi
Billede
![Kylling, spejlæg og pak choi](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2022-12/Meyers-K%C3%B8benhavns-Kommune-Photo-Martin-Kaufmann_DSC6098-3.jpg?itok=GP_Yw4vc)
Kylling, spejlæg og pak choi
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Æg
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
15.60
Portioner
20
Ingredienser
Kyllingebryster
800 g
Æg
1200 g
Pak choi, halverede
200 g
Rapsolie
100 g
Mild chilisauce
Soya
Sådan gør du
Rist kyllingen på en meget varm pande, til den får godt med kulør. Tilføj lidt soya og chili, og tag det af varmen, skær kyllingen i skiver, og krydr med salt og peber.
Spejl æggene på en pande. Damp pak choi kort i ca. 15-20 sekunder. Krydr begge dele med salt og peber.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
638 kJ
Kulhydrater
0,7 gram
Proteiner
14,2 gram
Fedtstof
10,2 gram
Opskriften indgår i disse retter
![Bibimbap - ris med kylling, spejlæg og kimchi](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2022-12/Meyers-K%C3%B8benhavns-Kommune-Photo-Martin-Kaufmann_DSC6098.jpg?itok=xRBkwVqO)
Bibimbap - ris med kylling, spejlæg og kimchi
Indeholder
Gluten, Æg