Kinakål med kimchi

Billede
Kinakål med kimchi

Kinakål med kimchi

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
1.30
Portioner
20

Ingredienser

Kinakål, halverede blade
800 g
Salt
15 g
Kimchi
100 g

Sådan gør du

Læg bladene fra kinakålen i en gastrobakke, og drys dem rundhåndet med fint salt på begge sider (hvis du ikke har saltet dagen før). Lad salten blødgøre kålen i minimum 10 minutter. Skyl herefter i koldt vand.

Blend kimchien, og smør de saltede kinakålblade ind i pasten.

Servér evt. som en rosette.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
202 kJ
Kulhydrater
9,9 gram
Proteiner
1,0 gram
Fedtstof
0,2 gram

Opskriften indgår i disse retter

Bibimbap - ris med kylling, spejlæg og kimchi

Bibimbap - ris med kylling, spejlæg og kimchi

Indeholder
Gluten, Æg