Kinakål med kimchi
Billede
Kinakål med kimchi
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
1.30
Portioner
20
Dagen før
Ingredienser
Kinakål, halverede blade
800 g
Salt
15 g
Kimchi
100 g
Sådan gør du
Læg bladene fra kinakålen i en gastrobakke, og drys dem rundhåndet med fint salt på begge sider (hvis du ikke har saltet dagen før). Lad salten blødgøre kålen i minimum 10 minutter. Skyl herefter i koldt vand.
Blend kimchien, og smør de saltede kinakålblade ind i pasten.
Servér evt. som en rosette.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
202 kJ
Kulhydrater
9,9 gram
Proteiner
1,0 gram
Fedtstof
0,2 gram
Opskriften indgår i disse retter
Bibimbap - ris med kylling, spejlæg og kimchi
Indeholder
Gluten, Æg