Kål og dressing

Kål og dressing

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
3.20
Portioner
20

Ingredienser

Savoykål, i mindre stykker
350 g
Palmekål, i mindre stykker
350 g
Grønkål, i mindre stykker
350 g
Bredbladet persille, grofthakket
50 g
Yoghurt, naturel 3,5%
350 g
Sukker
20 g
Citron, saft
40 g

Sådan gør du 

Vend kålen med salt, og bag dem i 12-15 minutter ved 180 grader, til de let møre. Lige før spisetid, vend så kålen ned i currysaucen.

Rør yoghurt med sukker og citronsaft til en dressing, og smag til med salt og peber.

 

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
207 kJ
Kulhydrater
5,0 gram
Proteiner
3,1 gram
Fedtstof
1,3 gram

Opskriften indgår i disse retter

Efterårscurry med kikærter, masser af kål, nødder og naanbrød med yoghurtdressing

Efterårscurry med kikærter, masser af kål, nødder og naanbrød med yoghurtdressing

Indeholder
Nødder, Mælk, Gluten, Æg