Kål og dressing
Kål og dressing
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
3.20
Portioner
20
Ingredienser
Savoykål, i mindre stykker
350 g
Palmekål, i mindre stykker
350 g
Grønkål, i mindre stykker
350 g
Bredbladet persille, grofthakket
50 g
Yoghurt, naturel 3,5%
350 g
Sukker
20 g
Citron, saft
40 g
Sådan gør du
Vend kålen med salt, og bag dem i 12-15 minutter ved 180 grader, til de let møre. Lige før spisetid, vend så kålen ned i currysaucen.
Rør yoghurt med sukker og citronsaft til en dressing, og smag til med salt og peber.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
207 kJ
Kulhydrater
5,0 gram
Proteiner
3,1 gram
Fedtstof
1,3 gram
Opskriften indgår i disse retter
Efterårscurry med kikærter, masser af kål, nødder og naanbrød med yoghurtdressing
Indeholder
Nødder, Mælk, Gluten, Æg