Naanbrød
![Naanbrød](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2023-09/Meyers-K%C3%B8benhavns-Kommune-Photo-Martin-Kaufmann_DSC6165-2.jpg?itok=J767uxZG)
Naanbrød
Ingredienser
Sådan gør du
Ælt alle ingredienserne sammen til en glat dej. Det tager ca. 5 minutter på en røremaskine ved middel hastighed. Dæk dejen til, og lad den hvile i ca. 20 minutter på køkkenbordet.
Del dejen i mindre stykker á ca. 50 g. pr stk., og form dem til små boller. Dæk dem til, og lad dem hvile igen i ca. 25 minutter på køkkenbordet.
Tryk bollerne helt flade med hænderne - de skal være under 1 mm tykke. Læg dem på bagepapir på køkkenbordet. Varm nu en ovn op til 250 grader med bagepladerne i ovnen. Når ovnen er helt varm, tages en bageplade ud, og bagepapiret med brødene trækkes over på bagepladen, som sættes tilbage i ovnen. Lad brødene bage i 4-5 minutter, til de er sprøde udenpå og bløde indeni.
Hvis du har en pizzasten, kan brøden og bages på denne.
Næringsindhold pr. 100 gram
Opskriften indgår i disse retter
![Aloo bobi med stegte gulerødder, naanbrød og raita](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2023-09/Meyers-K%C3%B8benhavns-Kommune-Photo-Martin-Kaufmann_DSC6165.jpg?itok=3QXrCQl4)
![Aubergine-Dahl med spinat, æbleraita og naanbrød](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2022-02/Meyers-Photo-Martin-Kaufmann_DSC4993.jpg?itok=WCYQaBHz)
Aubergine-Dahl med spinat, æbleraita og naanbrød
![Efterårscurry med kikærter, masser af kål, nødder og naanbrød med yoghurtdressing](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2022-08/Meyers-K%C3%B8benhavns%20Kommune-Photo-Martin-Kaufmann_DSC6966.jpg?itok=PRcMmnM2)