Raita

Raita

Raita stammer fra det indiske køkken og tilfører en ret syre og friskhed, som ofte skaber en god balance.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Mellemmåltider i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
5.30
Portioner
20

Ingredienser

Agurker, i tern
200 g
Radiser, i tynde skiver
200 g
Græsk yoghurt
300 g
Spidskommen
5 g (2 tsk)
Salt & Peber

Sådan gør du

Vend gulerødderne i sesamfrøene, olie, salt og peber, og bag dem hele i ca. 15 minutter ved 220 grader, til de er møre, men stadig har bid. Skær dem ud, hvis du synes, efter de er bagt. 

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
170 kJ
Kulhydrater
2,7 gram
Proteiner
4,8 gram
Fedtstof
1,0 gram

Opskriften indgår i disse retter

Aloo bobi med stegte gulerødder, naanbrød og raita

Aloo gobi med stegte gulerødder, naanbrød og raita

Indeholder
Mælk, Gluten, Æg