Kålraita
Billede
Kålraita
Måltidstype
Skolemad
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Portioner
20
Ingredienser
Spidskål, groftsnittet
400 g
Sødmælksyoghurt
750 g
Spidskommenfrø, ristet
2 g
Citron, saft
8 g
Forårsløg, fintsnittet
75 g
Olivenolie
Salt
Sådan gør du
Rør den grofthakkede spidskål (eller anden type kål) på en røremaskine krydret med salt, så den begynder at falde lidt sammen og bliver mere ”mør”.
2. Tilsæt sødmælksyoghurt og forårsløg og smag til med citronsaft, spidskommen og evt. en smule olivenolie.
Opskriften indgår i disse retter
Pitabrød med kikærtepakoras med kålsalat og kålraita
Indeholder
Mælk, Gluten