Kartoffel-sellerimos
Billede
Kartoffel-sellerimos
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
3.70
Portioner
20
Ingredienser
Kartofler, skrællet
1200 g
Knoldselleri, i tern
800 g
Grov sennep
50 g
Letmælk
2,5 dl
Olivenolie
50 g
Bredbladet persille, hakket
40 g
Salt & Peber
Sådan gør du
Kog kartoflerne i ca. 15-20 minutter, til de er møre. Si vandet fra, og lad kartoflerne dampe af. Tilsæt olivenolie, mælk, sennep og persille. Mos kartoflerne med et piskeris uden at piske. Smag mosen til med salt og peber.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
321 kJ
Kulhydrater
9,9 gram
Proteiner
2,2 gram
Fedtstof
2,7 gram
Opskriften indgår i disse retter
Hjerter i flødesovs med æble-hvidkålssalat og kartoffel-sellerimos
Indeholder
Mælk