Kartoffel-sellerimos

Billede
Kartoffel-sellerimos

Kartoffel-sellerimos

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
3.70
Portioner
20

Ingredienser

Kartofler, skrællet
1200 g
Knoldselleri, i tern
800 g
Grov sennep
50 g
Letmælk
2,5 dl
Olivenolie
50 g
Bredbladet persille, hakket
40 g
Salt & Peber

Sådan gør du

Kog kartoflerne i ca. 15-20 minutter, til de er møre. Si vandet fra, og lad kartoflerne dampe af. Tilsæt olivenolie, mælk, sennep og persille. Mos kartoflerne med et piskeris uden at piske. Smag mosen til med salt og peber.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
321 kJ
Kulhydrater
9,9 gram
Proteiner
2,2 gram
Fedtstof
2,7 gram

Opskriften indgår i disse retter

Hjerter i flødesovs med æble-hvidkålssalat og kartoffel-sellerimos

Hjerter i flødesovs med æble-hvidkålssalat og kartoffel-sellerimos

Indeholder
Mælk