Råkost af vinterkål og æbler
Billede
Råkost af vinterkål og æbler
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Vinter
Klimatal
2.80
Portioner
20
Ingredienser
Hvidkål, fintsnittet
800 g
Æbler, i både
400 g
Æbleeddike
75 g
Sukker
25 g
Olivenolie
100 g
Salt & Peber
Krydderurter
Sådan gør du
Vend kålen med æbler, æbleeddike, olivenolie, sukker. Smag til med salt og peber. Pynt evt med krydderurter som passer til retten.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
438 kJ
Kulhydrater
8,1 gram
Proteiner
0,8 gram
Fedtstof
7,2 gram
Alkohol
0,0 gram
Opskriften indgår i disse retter
Hjerter i flødesovs med æble-hvidkålssalat og kartoffel-sellerimos
Indeholder
Mælk
Mørksej med indiske krydderier, abrikoser, kartofler og løg og råkost af vinterkål og æbler
Indeholder
Mælk, Nødder