Råkost af vinterkål og æbler

Billede
Råkost af vinterkål og æbler

Råkost af vinterkål og æbler

Et sprød råkost som giver friske toner til lidt tungere vinterretter
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Vinter
Klimatal
2.80
Portioner
20

Ingredienser

Hvidkål, fintsnittet
800 g
Æbler, i både
400 g
Æbleeddike
75 g
Sukker
25 g
Olivenolie
100 g
Salt & Peber
Krydderurter

Sådan gør du

Vend kålen med æbler, æbleeddike, olivenolie, sukker. Smag til med salt og peber. Pynt evt med krydderurter som passer til retten.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
438 kJ
Kulhydrater
8,1 gram
Proteiner
0,8 gram
Fedtstof
7,2 gram
Alkohol
0,0 gram

Opskriften indgår i disse retter

Hjerter i flødesovs med æble-hvidkålssalat og kartoffel-sellerimos

Hjerter i flødesovs med æble-hvidkålssalat og kartoffel-sellerimos

Indeholder
Mælk
Mørksej med indiske krydderier, abrikoser, kartofler og løg og råkost af vinterkål og æbler

Mørksej med indiske krydderier, abrikoser, kartofler og løg og råkost af vinterkål og æbler

Indeholder
Mælk, Nødder