Kebabspyd med kylling

Billede
Kebabspyd med kylling

Kebabspyd med kylling

Nemme kebabspyd lavet med hakket kylling, kikærter og en masse varme krydderier
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
23.40
Portioner
20

Ingredienser

Kylling, hakket
800 g
Kikærter, tørrede
250 g
Løg
60 g (1 lille løg)
Hvidløg
30 g (5 fed)
Nelliker, stødt
10 g
Spidskommen, stødt
30 g
Koriander, stødt
10 g
Zaatar
100 g
Træspyd
40 stk
Salt & Peber

Sådan gør du

Kog de udblødte kikærter helt møre i frisk, letsaltet vand i ca. 45-50 minutter. Blend dem groft i en foodprocessor, og lad dem afkøle.

Hak kyllingen og kikærterne seje med salt på en foodprocessor, og tilsæt løg, hvidløg og krydderier. Rør farsen fast og formbar. Del farsen op, så der er et-to spyd per barn, og form en aflang pølse omkring træpindene.

Drys spyddene med zaatar, og læg dem på en smurt bagerist. Bag dem ved 225 grader i 10-12 minutter, indtil farsen har en kernetemperatur på 75 grader.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
624 kJ
Kulhydrater
10,0 gram
Proteiner
12,8 gram
Fedtstof
5,9 gram

Opskriften indgår i disse retter

Kebabspyd med rødkålssalat, syltede løg og mild chilihummus

Kebabspyd med rødkålssalat, syltede løg og mild chilihummus

Indeholder
Mælk