Rødkålssalat med syltede løg
Billede
Rødkålssalat med syltede løg
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
1.70
Portioner
20
Ingredienser
Rødkål, fintsnittet
1000 g
Rødløg, skiver
500 g
Vand
1 dl
Æbleeddike
2½ dl
Sukker
250 g
Olivenolie
50 g (½ dl)
Salt & Peber
Sådan gør du
Snit løgene i både, og giv dem et opkog i æbleeddike, sukker og vand. Smag til med salt, og sæt dem til afkøling.
Blødgør rødkålen ved at knuse den med hænderne, og vend dem med de syltede rødløg og lidt af lagen samt olivenolie, smag til med salt og peber.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
389 kJ
Kulhydrater
15,3 gram
Proteiner
1,1 gram
Fedtstof
2,4 gram
Opskriften indgår i disse retter
Kebabspyd med rødkålssalat, syltede løg og mild chilihummus
Indeholder
Mælk