Løgrelish
Billede
Løgrelish
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
1.70
Portioner
20
Ingredienser
Løg, finthakket
150 g
Hvidløg, finthakket
9 g
Æbler, skåret i små tern
55 g
Sukker
30 g
Æbleeddike
25 g
Vand
25 g
Olie
20
Salt
0 g
Peber
0 g
Sådan gør du
Steg løg og hvidløg i olien på en pande i et par minutter, til det tager lidt farve. Kog æblerne sammen med sukker, eddike, vand, salt og lidt peber ved lav varme, indtil det bliver til en sammenhængende relish – det tager ca. 10 minutter.
Smag evt. til med mere eddike. Relishen skal gerne have en god balance mellem syre og sødme.
Afkøl relishen i køleskab, indtil du skal bruge den.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
608 kJ
Kulhydrater
16,5 gram
Proteiner
1,0 gram
Fedtstof
7,9 gram
Opskriften indgår i disse retter
Stegt tempeh med løgrelish og fennikel
Indeholder
Gluten
Stegt tempeh med løgrelish og spidskål
Indeholder
Gluten