Stegt tempeh

Billede
Stegt tempeh

Stegt tempeh

Tempeh er lavet af fermenterede bælgfrugter og kan ses lidt som en pendant til tofu, men har en kraftigere smag.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
8.40
Portioner
20

Ingredienser

Tempeh, i passende skiver
500 g
Olie
30 g

Sådan gør du

Steg tempehskiverne i olie på en pande i 3-4 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
837 kJ
Kulhydrater
3,1 gram
Proteiner
17,7 gram
Fedtstof
11,0 gram

Opskriften indgår i disse retter

Stegt tempeh med løgrelish og fennikel

Indeholder
Gluten

Stegt tempeh med løgrelish og spidskål

Indeholder
Gluten