Stegt tempeh
Billede
![Stegt tempeh](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2022-02/Meyers-Photo-Martin-Kaufmann_DSC7424-2.jpg?itok=0pPQM_c7)
Stegt tempeh
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
8.40
Portioner
20
Ingredienser
Tempeh, i passende skiver
500 g
Olie
30 g
Sådan gør du
Steg tempehskiverne i olie på en pande i 3-4 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
837 kJ
Kulhydrater
3,1 gram
Proteiner
17,7 gram
Fedtstof
11,0 gram
Opskriften indgår i disse retter
![](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2022-02/Meyers-Photo-Martin-Kaufmann_DSC7416.jpg?itok=_mOSve_V)
Stegt tempeh med løgrelish og fennikel
Indeholder
Gluten
![](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2022-02/Meyers-Photo-Martin-Kaufmann_DSC7424.jpg?itok=E3_sDDH_)
Stegt tempeh med løgrelish og spidskål
Indeholder
Gluten