Majscreme

Billede
Majscreme

Majscreme

Majscremen kan både bruges som dip til diverse sommerretter eller som fyld i f.eks. burritos.
Måltidstype
Skolemad
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Sommer
Efterår
Portioner
20

Ingredienser

Majs, friske eller fra frost
500 g
Mælk
300 g
Hvidløg
20 g
Rapsolie
50 g
Citron, saft
100 g
Creme fraiche 18%
250 g
Salt & Peber

Sådan gør du

Hvis du bruger friske majskerner, så rib majsene af kolberne, og kog dem i mælken med hvidløg i 8-10 minutter, til de er godt møre. Tilsæt evt. lidt mere mælk undervejs. Hvis du bruger majskerner fra frost, så kog dem op i mælken og køl ned.
Afkøl majsene og blend dem cremet med olie, citronsaft og creme fraiche. 

Smag til med salt og peber.

Opskriften indgår i disse retter