Mild sennepsovs

Billede
Mild sennepsovs

Mild sennepsovs

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
13.90
Portioner
20

Ingredienser

Smør
60 g
Hvedemel
60 g
Letmælk
1 liter
Sennep, grov
80 g
Citron, saft
Muskatnød, revet
Salt & Peber

Sådan gør du

Smelt smørret over middel varme i en tykbundet kasserolle. Tilsæt melet, og pisk det ud i smørret. Rist melet igennem ved lidt lavere varme i 1 minuts tid for at fjerne den rå melsmag. Opbagningen må ikke blive mørk.

Tilsæt mælken under piskning, og lad sovsen simre sagte i et par minutter. Pisk grundigt, så sovsen ikke brænder på. Smag til med salt, peber, citronsaft og revet muskatnød. Rør sennep i sovsen lige inden servering.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
471 kJ
Kulhydrater
10,7 gram
Proteiner
5,6 gram
Fedtstof
5,0 gram

Opskriften indgår i disse retter

Stegte sild med æbler, mild sennepsovs og kogte kartofler

Stegte sild med æbler, mild sennepsovs og kogte kartofler

Indeholder
Gluten, Mælk