Mild sennepsovs
Billede
![Mild sennepsovs](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2022-08/Meyers-K%C3%B8benhavns-Kommune-Photo-Martin-Kaufmann_DSC6179-3.jpg?itok=XEGfR2BR)
Mild sennepsovs
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
13.90
Portioner
20
Ingredienser
Smør
60 g
Hvedemel
60 g
Letmælk
1 liter
Sennep, grov
80 g
Citron, saft
Muskatnød, revet
Salt & Peber
Sådan gør du
Smelt smørret over middel varme i en tykbundet kasserolle. Tilsæt melet, og pisk det ud i smørret. Rist melet igennem ved lidt lavere varme i 1 minuts tid for at fjerne den rå melsmag. Opbagningen må ikke blive mørk.
Tilsæt mælken under piskning, og lad sovsen simre sagte i et par minutter. Pisk grundigt, så sovsen ikke brænder på. Smag til med salt, peber, citronsaft og revet muskatnød. Rør sennep i sovsen lige inden servering.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
471 kJ
Kulhydrater
10,7 gram
Proteiner
5,6 gram
Fedtstof
5,0 gram
Opskriften indgår i disse retter
![Stegte sild med æbler, mild sennepsovs og kogte kartofler](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2022-08/Meyers-K%C3%B8benhavns-Kommune-Photo-Martin-Kaufmann_DSC6179.jpg?itok=7Yurk6uc)
Stegte sild med æbler, mild sennepsovs og kogte kartofler
Indeholder
Gluten, Mælk