Naanbrød med vilde urter
Billede
Naanbrød med vilde urter
Måltidstype
Mellemmåltider i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
4.70
Portioner
20
Ingredienser
Hvedemel
200 g
Bagepulver
5 g (1 tsk)
Natron
2 g (1/2 tsk)
Sukker
15 g (1 spsk)
Græsk yoghurt
200 g
Vand
1 dl
Salt
1 tsk
Vilde urter, hakkede
25 g
Sådan gør du
Kom alle ingredienserne i en røreskål, og kør dejen i 3 minutter.
Drys mel på bordet og vend dejen ud på bordet. Dejen må gerne være lidt klistret. Drys dejen med lidt mel.
Form runde fladbrød af dej, og rul dem til tynde fladbrød.
Læg evt. hele blade af vilde urter på dejen og rul dem ind i overfladen på brødet.
Varm en stor stegepande op eller tænd ovnen på 230 grader. Steg eller bag brødene til de har fået god farve, det tager 4-6 minutter.
Server med spread eller andet pålæg.
Vilde urter
Opskriften indgår i disse retter
Naanbrød med vilde urter og forslag til tilbehør
Indeholder
Gluten, Mælk