Ovnbagte rødder

Billede
Ovnbagte rødder

Ovnbagte rødder

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
3.20
Portioner
20

Ingredienser

Kartofler, i mundrette stykker
2400 g
Persillerødder, delt på langs
800 g
Timian, frisk, hakket
30 g
Olivenolie
200 g
Salt & Peber

Sådan gør du

Vend kartoflerne og persillerødder med olivenolie, timian, salt og peber. Læg dem på bagepapir i et ovnfast fad, og bag i ca. 30 minutter ved 200 grader.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
496 kJ
Kulhydrater
12,9 gram
Proteiner
2,2 gram
Fedtstof
5,9 gram

Opskriften indgår i disse retter

Stegt blæksprutte med ovnbagte rødder og sauce tartare

Stegt blæksprutte med ovnbagte rødder og sauce tartare

Indeholder
Skaldyr, Mælk