Ovnbagte rødder
Billede
![Ovnbagte rødder](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2023-05/Meyers-K%C3%B8benhavns-Kommune-Photo-Martin-Kaufmann_DSC6567-1.jpg?itok=M869GYDJ)
Ovnbagte rødder
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
3.20
Portioner
20
Ingredienser
Kartofler, i mundrette stykker
2400 g
Persillerødder, delt på langs
800 g
Timian, frisk, hakket
30 g
Olivenolie
200 g
Salt & Peber
Sådan gør du
Vend kartoflerne og persillerødder med olivenolie, timian, salt og peber. Læg dem på bagepapir i et ovnfast fad, og bag i ca. 30 minutter ved 200 grader.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
496 kJ
Kulhydrater
12,9 gram
Proteiner
2,2 gram
Fedtstof
5,9 gram
Opskriften indgår i disse retter
![Stegt blæksprutte med ovnbagte rødder og sauce tartare](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2023-05/Meyers-K%C3%B8benhavns-Kommune-Photo-Martin-Kaufmann_DSC6567.jpg?itok=cTOBmW4z)
Stegt blæksprutte med ovnbagte rødder og sauce tartare
Indeholder
Skaldyr, Mælk