Sauce tartare

Billede
Sauce tartare

Sauce tartare

En moderne version af sauce tartare, som normalt er lavet på mayonnaise, purløg og æggeblomme, er her lavet på creme fraiche, persille og kapers. Passer fantastisk til fisk, paneret mad og kylling.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
7.80
Portioner
20

Ingredienser

Creme fraiche 18%
800 g
Kapers
40 g
Persille, hakket
40 g
Cornichoner, hakket
100 g
Æbleeddike
30 g
Salt & Peber

Sådan gør du

Bland creme fraichen med kapers, persille og cornichoner, og smag til med æbleeddike, salt og peber.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
383 kJ
Kulhydrater
3,5 gram
Proteiner
3,0 gram
Fedtstof
7,3 gram

Opskriften indgår i disse retter

Stegt blæksprutte med ovnbagte rødder og sauce tartare

Stegt blæksprutte med ovnbagte rødder og sauce tartare

Indeholder
Skaldyr, Mælk