Ovnfritter
Billede
![Ovnfritter](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2023-02/Meyers-K%C3%B8benhavns-Kommune-Photo-Martin-Kaufmann_DSC6585-3.jpg?itok=9Pdt_Zmd)
Ovnfritter
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
2.90
Portioner
20
Ingredienser
Bagekartofler, skåret i fritter
1000 g
Gulerødder, i stave
1000 g
Rosmarin, frisk, hakket
20 g
Olivenolie
100 g
Citron, saft og skal
40 g (1/2 citron)
Sådan gør du
Vend kartoflerne og gulerødder med olivenolie, rosmarin, citronsaft og revet citronskal, salt og peber. Fordel dem i ovnfast fad med bagepapir, og bag ved 200 grader i ca. 45 minutter, til de er gyldne og møre.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
401 kJ
Kulhydrater
10,4 gram
Proteiner
1,3 gram
Fedtstof
5,0 gram
Opskriften indgår i disse retter
![Friteret kulmule med ovnfritter og grov ærtemos](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2023-02/Meyers-K%C3%B8benhavns-Kommune-Photo-Martin-Kaufmann_DSC6585.jpg?itok=6UNq71p-)
Friteret kulmule med ovnfritter og grov ærtemos
Indeholder
Gluten, Æg, Mælk