Panerede, sprødstegte persillerødder
Billede
Panerede, sprødstegte persillerødder
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Æg
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
4.40
Portioner
20
Ingredienser
Persillerødder
420 g
Hvedemel
36 g (½ dl)
Æg
100 g (2 stk)
Olie
60 g
Salt & Peber
Sådan gør du
Skræl persillerødderne, og kog dem hele i letsaltet vand i ca. 10 minutter, til de er møre.
Flæk persillerødderne på langs i tykke skiver à ca. 0,5-1 cm.
Panér skiverne af persillerødder ved først at vende dem i mel, så sammenpisket æg og så rasp med salt og rigeligt peber. Du har nu dine panerede persillerødder, som var det fiskefileter.
Steg persillerødderne i olie i et par minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde på begge sider.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
761 kJ
Kulhydrater
14,7 gram
Proteiner
4,6 gram
Fedtstof
10,9 gram
Opskriften indgår i disse retter
Panerede, sprødstegte persillerødder med hjemmelavet grov remoulade på rugbrød
Indeholder
Gluten, Æg, Mælk