Panerede, sprødstegte persillerødder

Billede
Panerede, sprødstegte persillerødder

Panerede, sprødstegte persillerødder

Disse panerede persillerødder er en sjov og lidt vovet grøn version af den klassiske fiskefilet. Får du stegt persillerødderne godt, så de bliver gyldne og sprøde, ligner og smager de hen imod det traditionelle pålæg med fisk.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Æg
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
4.40
Portioner
20

Ingredienser

Persillerødder
420 g
Hvedemel
36 g (½ dl)
Æg
100 g (2 stk)
Olie
60 g
Salt & Peber

Sådan gør du

Skræl persillerødderne, og kog dem hele i letsaltet vand i ca. 10 minutter, til de er møre.

Flæk persillerødderne på langs i tykke skiver à ca. 0,5-1 cm.



Panér skiverne af persillerødder ved først at vende dem i mel, så sammenpisket æg og så rasp med salt og rigeligt peber. Du har nu dine panerede persillerødder, som var det fiskefileter.



Steg persillerødderne i olie i et par minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde på begge sider.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
761 kJ
Kulhydrater
14,7 gram
Proteiner
4,6 gram
Fedtstof
10,9 gram

Opskriften indgår i disse retter

Panerede, sprødstegte persillerødder med hjemmelavet grov remoulade på rugbrød

Panerede, sprødstegte persillerødder med hjemmelavet grov remoulade på rugbrød

Indeholder
Gluten, Æg, Mælk