Remoulade

Billede
Remoulade

Remoulade

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Æg
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
4.30
Portioner
20

Ingredienser

Gulerødder, i små tern
150 g
Blomkål, i små buketter
150 g
Syltede agurker, i små tern
50 g
Mayonnaise
70 g
Yoghurt, naturel 1,5%
140 g
Karry
2 g
Gurkemeje
1,5 g
Dijonsennep
8 g
Æblecidereddike
8 g

Sådan gør du

Kog gulerødderne i letsaltet vand i ca. 5 minutter. Tilføj blomkålen, og kog grøntsagerne yderligere i 5 minutter, til de er møre. Dræn grøntsagerne for vand og afkøl dem.

Bland mayonnaise, yoghurt, karry, gurkemeje, dijonsennep og æbleeddike til en dressing, og vend grøntsagerne heri.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
508 kJ
Kulhydrater
4,0 gram
Proteiner
2,2 gram
Fedtstof
10,5 gram

Opskriften indgår i disse retter

Farsbrød med røde linser, pastinakker, nye løg og timian, remoulade og rugbrød

Indeholder
Gluten, Mælk, Æg
Panerede, sprødstegte persillerødder med hjemmelavet grov remoulade på rugbrød

Panerede, sprødstegte persillerødder med hjemmelavet grov remoulade på rugbrød

Indeholder
Gluten, Æg, Mælk