Remoulade
Billede
               
  Remoulade
Måltidstype
          Frokost i dagtilbud
              Indeholder
          Mælk
          Æg
              Årstid/hovedingrediens
          Efterår
          Forår
          Sommer
          Vinter
              Klimatal
              4.30
          Ingredienser
Gulerødder, i små tern
      
            150 g
      
      Blomkål, i små buketter
      
            150 g
      
      Syltede agurker, i små tern
      
            50 g
      
      Mayonnaise
      
            70 g
      
      Yoghurt, naturel 1,5%
      
            140 g
      
      Karry
      
            2 g
      
      Gurkemeje
      
            1,5 g
      
      Dijonsennep
      
            8 g
      
      Æblecidereddike
      
            8 g
      
      Sådan gør du
Kog gulerødderne i letsaltet vand i ca. 5 minutter. Tilføj blomkålen, og kog grøntsagerne yderligere i 5 minutter, til de er møre. Dræn grøntsagerne for vand og afkøl dem.
Bland mayonnaise, yoghurt, karry, gurkemeje, dijonsennep og æbleeddike til en dressing, og vend grøntsagerne heri.
TIP
Lav selv din mayonnaise. Det er billigere, bæredygtigt og ikke så svært som man tror.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
              508 kJ
          Kulhydrater
              4,0 gram
          Proteiner
              2,2 gram
          Fedtstof
              10,5 gram
          Opskriften indgår i disse retter
 
Farsbrød med røde linser, pastinakker, nye løg og timian, remoulade og rugbrød
Indeholder
        Gluten, Mælk, Æg
         
Panerede, sprødstegte persillerødder med hjemmelavet grov remoulade på rugbrød
Indeholder
        Gluten, Æg, Mælk