Råkost af blomkål med citronmarinade og modne tomater

Billede
Råkost af blomkål med citronmarinade og modne tomater

Råkost af blomkål med citronmarinade og modne tomater

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Sommer
Klimatal
3.20
Portioner
20

Ingredienser

Blomkål, høvlet i tynde skiver
750 g
Tomater, små og modne
750 g
Forårsløg, fintsnittet 
100 g
Citron, saft
50 g
Olivenolie
100 g
Sukker
10 g
Salt & Peber

Sådan gør du

Vend blomkålen og tomater med forårsløg, citronsaft, olivenolie, sukker og peber. Smagt til med salt.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
316 kJ
Kulhydrater
3,4 gram
Proteiner
1,4 gram
Fedtstof
5,9 gram

Opskriften indgår i disse retter

Æggekage med blomkål, røget skinke og persille og råkost af blomkål med citronmarinade og modne tomater

Indeholder
Mælk, Æg, Gluten