Råkost af blomkål med citronmarinade og modne tomater
Billede
Råkost af blomkål med citronmarinade og modne tomater
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Sommer
Klimatal
3.20
Portioner
20
Ingredienser
Blomkål, høvlet i tynde skiver
750 g
Tomater, små og modne
750 g
Forårsløg, fintsnittet
100 g
Citron, saft
50 g
Olivenolie
100 g
Sukker
10 g
Salt & Peber
Sådan gør du
Vend blomkålen og tomater med forårsløg, citronsaft, olivenolie, sukker og peber. Smagt til med salt.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
316 kJ
Kulhydrater
3,4 gram
Proteiner
1,4 gram
Fedtstof
5,9 gram
Opskriften indgår i disse retter
Æggekage med blomkål, røget skinke og persille og råkost af blomkål med citronmarinade og modne tomater
Indeholder
Mælk, Æg, Gluten