Ristede græskarkerner

Billede
græskarkerner

Ristede græskarkerner

Brug nødder og frø til frokost ca. 1-2 gange om ugen og gerne hyppigere ved mindre mængder, fx som pålæg.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
14.50
Portioner
20

Ingredienser

Græskarkerner
100 g
Salt
2 g (½ tsk)

Sådan gør du 

Rist græskarkerner ved middelhøj varme i 2-3 minutter til de begynder at poppe. Pas på med at give dem for lang tid, da olierne i kernerne rister videre efter de er kommet af varmen og kan ende med at smage brændt og bittert. 

Opskriften indgår i disse retter

Trekornsgrød med ristede græskarkerner og gulerodspuré

Trekornsgrød med ristede græskarkerner og gulerodspuré

Indeholder
Gluten, Mælk