Ristede græskarkerner
Billede
![græskarkerner](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2022-02/COLOURBOX52791285.jpg?itok=3d3BiJcG)
Ristede græskarkerner
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
14.50
Portioner
20
Ingredienser
Græskarkerner
100 g
Salt
2 g (½ tsk)
Sådan gør du
Rist græskarkerner ved middelhøj varme i 2-3 minutter til de begynder at poppe. Pas på med at give dem for lang tid, da olierne i kernerne rister videre efter de er kommet af varmen og kan ende med at smage brændt og bittert.
Opskriften indgår i disse retter
![Trekornsgrød med ristede græskarkerner og gulerodspuré](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2022-04/Meyers-Photo-Martin-Kaufmann_DSC5012_0.jpg?itok=QWkRiVg0)
Trekornsgrød med ristede græskarkerner og gulerodspuré
Indeholder
Gluten, Mælk