Trekornsgrød
Billede
Trekornsgrød
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Morgenmad
Indeholder
Gluten
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
3.80
Portioner
20
Ingredienser
Havregryn, grovvalsede
450 g
Rugflager
450 g
Byggryn
225 g
Vand
3 liter
Sødmælk
1,5 liter
Sådan gør du
Kog alle ingredienserne i en passende gryde, og kog ved middel varme til du har den ønskede konsistens på grøden.
Justér med væske, lige inden servering.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
352 kJ
Kulhydrater
12,8 gram
Proteiner
3,0 gram
Fedtstof
1,7 gram
Opskriften indgår i disse retter
Trekornsgrød med ristede græskarkerner og gulerodspuré
Indeholder
Gluten, Mælk