Trekornsgrød

Billede
Trekornsgrød

Trekornsgrød

Grød kan varieres på et utal af måder, og kan laves som morgenmad, aftensmad og sågar som dessert. Her er det kombinationen af tre slags korn.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Morgenmad
Indeholder
Gluten
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
3.80
Portioner
20

Ingredienser

Havregryn, grovvalsede
450 g
Rugflager
450 g
Byggryn
225 g
Vand
3 liter
Sødmælk
1,5 liter

Sådan gør du

Kog alle ingredienserne i en passende gryde, og kog ved middel varme til du har den ønskede konsistens på grøden.

Justér med væske, lige inden servering.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
352 kJ
Kulhydrater
12,8 gram
Proteiner
3,0 gram
Fedtstof
1,7 gram

Opskriften indgår i disse retter

Trekornsgrød med ristede græskarkerner og gulerodspuré

Trekornsgrød med ristede græskarkerner og gulerodspuré

Indeholder
Gluten, Mælk