Sprøde grødchips

Billede
Sprøde grødchips

Sprøde grødchips

Opskriften her laves fra bunden, men med en rest havregrød, vil grødchipsene få en lækker og sprød konsistens. Du kan servere dem med alverdens tilbehør.
Måltidstype
Mellemmåltider i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
0.40
Portioner
20

Ingredienser

Vand
1,2 liter
Havregryn
140 g
Salt

Sådan gør du

Kom havregrynen, vand og salt i en gryde, og kog i ca. 15 minutter under omrøring. Massen skal tykne, men uden at være lige så tæt som havregrød. Bliver den for tyk, så fortynd med vand. Blend massen, og smør den tyndt ud på bagepapiret, og bag ved 150 grader i ca. 45 minutter. Lad den chipsne køle af, og bræk den i passende stykker.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
161 kJ
Kulhydrater
6,1 gram
Proteiner
1,3 gram
Fedtstof
0,7 gram

Opskriften indgår i disse retter

Sprøde grødchips med ærtecreme

Sprøde grødchips med ærtecreme

Indeholder
Gluten, Mælk