Sprøde grødchips
Billede
Sprøde grødchips
Måltidstype
Mellemmåltider i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
0.40
Portioner
20
Ingredienser
Vand
1,2 liter
Havregryn
140 g
Salt
Sådan gør du
Kom havregrynen, vand og salt i en gryde, og kog i ca. 15 minutter under omrøring. Massen skal tykne, men uden at være lige så tæt som havregrød. Bliver den for tyk, så fortynd med vand. Blend massen, og smør den tyndt ud på bagepapiret, og bag ved 150 grader i ca. 45 minutter. Lad den chipsne køle af, og bræk den i passende stykker.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
161 kJ
Kulhydrater
6,1 gram
Proteiner
1,3 gram
Fedtstof
0,7 gram