Stegte løg

Billede
løg

Stegte løg

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
2.30
Portioner
20

Ingredienser

Løg, i skiver
1000 g
Rapsolie
35 g
Timian, frisk
15 g
Salt & Peber

Sådan gør du

Steg løgene i rapsolie i 15-20 minutter ved middel varme, til de er møre og let gyldne.

Kom timian ved løgene, og smag til med salt og peber.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
309 kJ
Kulhydrater
7,8 gram
Proteiner
1,6 gram
Fedtstof
3,6 gram

Opskriften indgår i disse retter

Vegetarisk brændende kærlighed med stegte persillerødder, syltede rødbeder og rugbrød

Vegetarisk brændende kærlighed med stegte persillerødder, syltede rødbeder og rugbrød

Indeholder
Mælk, Gluten, Nødder