Stegte persillerødder

Billede
Stegte persillerødder

Stegte persillerødder

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
1.40
Portioner
20

Ingredienser

Persillerødder, i stave
1500 g
Olie
50 g
Salt & Peber

Sådan gør du

Vend persillerødderne i olie, salt og peber.

Steg dem gyldne i ovnen ved 220 grader i 35-40 minutter.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
344 kJ
Kulhydrater
7,7 gram
Proteiner
2,2 gram
Fedtstof
3,8 gram

Opskriften indgår i disse retter

Kornotto med svampe, edamamebønner og stegte persillerødder

Kornotto med svampe, edamamebønner og stegte persillerødder

Indeholder
Gluten, Mælk
Vegetarisk brændende kærlighed med stegte persillerødder, syltede rødbeder og rugbrød

Vegetarisk brændende kærlighed med stegte persillerødder, syltede rødbeder og rugbrød

Indeholder
Mælk, Gluten, Nødder