Stegte persillerødder
Billede
![Stegte persillerødder](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2022-04/Meyers-Photo-Martin-Kaufmann_DSC4836-3.jpg?itok=8Bqn3m4h)
Stegte persillerødder
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
1.40
Portioner
20
Ingredienser
Persillerødder, i stave
1500 g
Olie
50 g
Salt & Peber
Sådan gør du
Vend persillerødderne i olie, salt og peber.
Steg dem gyldne i ovnen ved 220 grader i 35-40 minutter.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
344 kJ
Kulhydrater
7,7 gram
Proteiner
2,2 gram
Fedtstof
3,8 gram
Opskriften indgår i disse retter
![Kornotto med svampe, edamamebønner og stegte persillerødder](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2022-04/Meyers-Photo-Martin-Kaufmann_DSC4836.jpg?itok=nhH5myWX)
Kornotto med svampe, edamamebønner og stegte persillerødder
Indeholder
Gluten, Mælk
![Vegetarisk brændende kærlighed med stegte persillerødder, syltede rødbeder og rugbrød](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2022-05/Meyers-Photo-Martin-Kaufmann_DSC7429.jpg?itok=hme55zFx)
Vegetarisk brændende kærlighed med stegte persillerødder, syltede rødbeder og rugbrød
Indeholder
Mælk, Gluten, Nødder