Stegte persillerødder
Billede
Stegte persillerødder
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
1.40
Portioner
20
Ingredienser
Persillerødder, i stave
1500 g
Olie
50 g
Salt & Peber
Sådan gør du
Vend persillerødderne i olie, salt og peber.
Steg dem gyldne i ovnen ved 220 grader i 35-40 minutter.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
344 kJ
Kulhydrater
7,7 gram
Proteiner
2,2 gram
Fedtstof
3,8 gram
Opskriften indgår i disse retter
Kornotto med svampe, edamamebønner og stegte persillerødder
Indeholder
Gluten, Mælk
Vegetarisk brændende kærlighed med stegte persillerødder, syltede rødbeder og rugbrød
Indeholder
Mælk, Gluten, Nødder