Stuvet grønkål

Billede
Stuvet grønkål

Stuvet grønkål

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
8.00
Portioner
20

Ingredienser

Grønkål, fintsnittet
800 g
Smør
125 g
Hvedemel
125 g
Sødmælk
1,5 liter
Muskatnød, revet
5 g
Citronskal, revet
15 g

Sådan gør du

Smelt smørret, og tilsæt mel. Lav en smørbolle, og rist det godt igennem. Hæld mælken i gryden lidt efter lidt. Kog langsomt op, til saucen er cremet. Kom grønkålen i saucen, kog op, og smag til med salt og peber. Krydr med muskat og citronskal.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
461 kJ
Kulhydrater
8,0 gram
Proteiner
4,0 gram
Fedtstof
6,5 gram

Opskriften indgår i disse retter

Kylling-bønnefrikadeller glaseret i honning og dijon med stuvet grønkål, knuste kartofler og frisk æblesalat

Kylling-bønnefrikadeller glaseret i honning og dijon med stuvet grønkål, knuste kartofler og frisk æblesalat

Indeholder
Gluten, Mælk, Æg, Nødder