Syltede porrer

Billede
Porrer

Syltede porrer

Syltede porrer er en god topping til mange slags pålæg, fx en lækker æggesalat.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
0.70
Portioner
20

Ingredienser

Porrer, fintsnittede, ca. 2-3 mm.
120 g (1 stk)
Eddike
9 g (1 spsk)
Sukker
8 g (1 spsk)
Vand
50 g (1/2 dl)
Salt & Peber

Sådan gør du 

Kog en lage af eddike, sukker, vand og et drys peber. Lad det koge, til al sukkeret er opløst. Hæld den kogende lage henover porrer-skiverne i et fad eller i en skål, og lad dem trække i mindst en time i køleskab.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
16 kJ
Kulhydrater
0,7 gram
Proteiner
0,1 gram
Fedtstof
0,0 gram

Opskriften indgår i disse retter

Æggesalat med helbagt knoldselleri og syltet porre på rugbrød

Æggesalat med helbagt knoldselleri og syltet porre på rugbrød

Indeholder
Æg, Gluten