Syltede porrer
Billede
![Porrer](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2022-02/COLOURBOX12637560.jpg?itok=hsffXdO2)
Syltede porrer
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
0.70
Portioner
20
Ingredienser
Porrer, fintsnittede, ca. 2-3 mm.
120 g (1 stk)
Eddike
9 g (1 spsk)
Sukker
8 g (1 spsk)
Vand
50 g (1/2 dl)
Salt & Peber
Sådan gør du
Kog en lage af eddike, sukker, vand og et drys peber. Lad det koge, til al sukkeret er opløst. Hæld den kogende lage henover porrer-skiverne i et fad eller i en skål, og lad dem trække i mindst en time i køleskab.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
16 kJ
Kulhydrater
0,7 gram
Proteiner
0,1 gram
Fedtstof
0,0 gram
Opskriften indgår i disse retter
![Æggesalat med helbagt knoldselleri og syltet porre på rugbrød](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2022-02/Meyers-Photo-Martin-Kaufmann_DSC7702.jpg?itok=AJofdJjp)
Æggesalat med helbagt knoldselleri og syltet porre på rugbrød
Indeholder
Æg, Gluten