Tærtefyld af asparges, majroer og spinat
Billede
Tærtefyld af asparges, majroer og spinat
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Æg
Årstid/hovedingrediens
Sommer
Klimatal
8.20
Portioner
20
Ingredienser
Løg, hakket
360 g
Hvidløg, finthakket
10 g
Grønne asparges, friske, snittet i 2 cm længde
120 g
Majroer, i tern
240 g
Spinat
360
Timian
50 g
Æg
750 g
Sødmælk
3,6 dl
Rapsolie
24 g
Sådan gør du
Kom løg, hvidløg, asparges og majroer i en gastrobakke, og vend dem i olien. Bag det ved 250 grader i 3-4 minutter, til det har fået lidt farve. Vend spinaten i den nu varme blanding, og lad spinaten falde sammen. Krydr med salt, peber og timian.
Pisk æg, mælk og lidt salt sammen i en skål. Fordel de stegte grøntsager over den bagte tærtebund, og hæld æggemassen over.
Bag tærten ved 150 grader i 25 minutter, til fyldet er gennembagt. Stik evt. i tærten med en kniv for at mærke, om fyldet er bagt færdigt.
Servér tærten lun eller kold sammen med brød.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
346 kJ
Kulhydrater
3,6 gram
Proteiner
5,5 gram
Fedtstof
4,9 gram
Opskriften indgår i disse retter
Grov tærte af ølandshvede med asparges, majroer og spinat
Indeholder
Gluten, Mælk, Æg