Trøffelmayonnaise
Billede
Trøffelmayonnaise
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
9.50
Portioner
20
Ingredienser
Æggeblommer
36 g (2 stk)
Salt
2 g (0,5 tsk)
Sukker
2 g (0,5 tsk)
Æblecidereddike
20 gram (1,5 spsk)
Olie
300 g (3,3 dl)
Trøffelolie
60 g (0,5 dl)
Sådan gør du
Pisk æggeblommerne i en skål, og tilsæt olie og trøffelolie i en tynd stråle lidt af gangen, indtil al olien er brugt og mayonnaisen har en god og tyk konsistens. Smag til med salt, sukker, og æbleeddike.
Bemærk at denne opskrift er større, end hvad du måske skal bruge, så gem resten i køleskabet.
Tip
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
3.239 kJ
Kulhydrater
0,6 gram
Proteiner
1,0 gram
Fedtstof
86,7 gram
Opskriften indgår i disse retter
Farsbrød med flækærter, porrer og timian med trøffelmayonnaise og rugbrød
Indeholder
Gluten, Æg