Bagt knoldselleri

Billede
Bagt knoldselleri

Bagt knoldselleri

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
1.30
Portioner
20

Ingredienser

Knoldselleri, skrællet vægt
720 g
Olie
16 g (1 spsk)
Salt

Sådan gør du

Pensl de hele selleri med olie, og drys med lidt salt.

Bag ved 180 grader i ca. 60 minutter, indtil sellerierne er gyldne udenpå og bløde indeni.

Afkøl og skær i tykke skiver.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
253 kJ
Kulhydrater
7,2 gram
Proteiner
1,5 gram
Fedtstof
2,5 gram

Opskriften indgår i disse retter

Helbagt selleri med sojaristede svampe og pesto

Helbagt selleri med sojaristede svampe og pesto

Indeholder
Mælk, Nødder, Gluten