Basilikumpesto

Billede
Basilikumpesto

Basilikumpesto

Måltidstype
Mellemmåltider i dagtilbud
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Nødder
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Sommer
Vinter
Klimatal
22.10
Portioner
20

Ingredienser

Spinat
25 g
Basilikum
20 g
Vesterhavsost, revet groft
25 g
Hasselnødder
50 g
Hvidløg, revet
1,5 g
Olie
45 g
Æbleeddike
15 g
Salt
0 g
Peber
0 g

Sådan gør du

Rist nødderne ved 160 grader i ca. 8 minutter, til de er gyldne og gennembagte. Blend spinaten, basilikum, parmesan, hasselnødder, hvidløg, olie og eddike til en ensartet pesto. Smag til med salt og peber.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.808 kJ
Kulhydrater
4,2 gram
Proteiner
9,2 gram
Fedtstof
42,2 gram

Opskriften indgår i disse retter

Asparges med sojaristede svampe og hjemmelavet grøn pesto

Asparges med sojaristede svampe og hjemmelavet grøn pesto

Indeholder
Mælk, Nødder, Gluten
Helbagt selleri med sojaristede svampe og pesto

Helbagt selleri med sojaristede svampe og pesto

Indeholder
Mælk, Nødder, Gluten

Rødder med sojaristede svampe og basilikumspesto

Indeholder
Mælk, Nødder, Gluten