Basilikumpesto
Billede
Basilikumpesto
Måltidstype
Mellemmåltider i dagtilbud
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Nødder
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Sommer
Vinter
Klimatal
22.10
Portioner
20
Ingredienser
Spinat
25 g
Basilikum
20 g
Vesterhavsost, revet groft
25 g
Hasselnødder
50 g
Hvidløg, revet
1,5 g
Olie
45 g
Æbleeddike
15 g
Salt
0 g
Peber
0 g
Sådan gør du
Rist nødderne ved 160 grader i ca. 8 minutter, til de er gyldne og gennembagte. Blend spinaten, basilikum, parmesan, hasselnødder, hvidløg, olie og eddike til en ensartet pesto. Smag til med salt og peber.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.808 kJ
Kulhydrater
4,2 gram
Proteiner
9,2 gram
Fedtstof
42,2 gram
Opskriften indgår i disse retter
Asparges med sojaristede svampe og hjemmelavet grøn pesto
Indeholder
Mælk, Nødder, Gluten
Helbagt selleri med sojaristede svampe og pesto
Indeholder
Mælk, Nødder, Gluten
Rødder med sojaristede svampe og basilikumspesto
Indeholder
Mælk, Nødder, Gluten