Bagte løg

Billede
Bagte løg

Bagte løg

Bagte løg har masser af sødme, syre og umami. Derfor, er det et godt tilbehør til vegetarretter i de fleste afskygninger.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
1.87
Portioner
20

Ingredienser

Rødløg, skiver
800 g
Rapsolie
Salt
Æbleeddike
Sukker

Sådan gør du 

Vend løgene i rapsolie og salt, og fordel dem på en bageplade på bagepapir. Bag løgene i ovnen ved 180 grader i ca. 15-20 minutter, til de er møre, søde og gyldne. Tag dem ud af ovnen, og vend dem med æbleeddike, og drys med lidt sukker.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
141 kJ
Kulhydrater
5,4 gram
Proteiner
1,5 gram
Fedtstof
0,1 gram

Opskriften indgår i disse retter

Saltbagt knoldselleri med bagte løg, selleri-bønnepuré og grønkålspesto

Saltbagt knoldselleri med bagte løg, selleri-bønnepuré og grønkålspesto

Indeholder
Mælk, Nødder