Fiskebøffer

Billede
Fiskebøffer

Fiskebøffer

Her er en udgave af bøffer lavet på fisk, som er et herligt alternativ til oksebøffer f.eks. i en burger
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Æg
Årstid/hovedingrediens
Forår
Sommer
Klimatal
1.40
Portioner
20

Ingredienser

Torskefilet, grofthakket
700 g
Laksefilet, grofthakket
600 g
Løg, fintrevet
200 g
Æggeblommer
80 g (4-5 stk)
Rasp
30 g
Citronsaft
100 g (1 dl)
Olie
100 g
Salt & Peber

Sådan gør du

Hak torske- og laksefileterne til en grov fars med en kniv. En foodprocessor kan også bruges, men kør farsen kort, så den ikke bliver for findelt. Rør farsen med salt, til den samler sig. Rør løgene i farsen med æggeblomme, og tilføj rasp, citronsaft og peber.



Form bøffer af farsen, og steg dem i olie ved mellemvarme. Du kan evt. give dem stegeskorpe på panden, og stege dem færdige ved 180 grader i ca. 10 minutter. 

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
751 kJ
Kulhydrater
2,5 gram
Proteiner
14,9 gram
Fedtstof
12,2 gram

Opskriften indgår i disse retter

Fiskeburger med saltet spidskål, tomatdressing og dild

Fiskeburger med saltet spidskål, tomatdip og dild

Indeholder
Æg, Mælk, Gluten