Saltet spidskål og grønt fyld
Billede
Saltet spidskål og grønt fyld
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Klimatal
0.10
Portioner
20
Ingredienser
Spidskål, fintsnittet
600 g
Forårsløg, fintsnittet
150 g
Græskarkerner
50 g
Æbleeddike
½ dl
Tomater, i skiver
300 g
Drueagurker, i skiver
200 g
Dild, hakket
30 g
Salt
10 g (1 spsk)
Sådan gør du
Massér kålen med saltet med dine hænder, til den begynder at falde sammen og afgiver lidt væde. Der må gerne stadig være noget bid i den. Lad kålen trække i køleskabet, tilføj forårsløg og græskarkerner, og smag den til med eddike lige inden servering.
Klargør tomater, drueagurker og dild og servér sammen med.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
184 kJ
Kulhydrater
3,1 gram
Proteiner
2,6 gram
Fedtstof
2,0 gram
Opskriften indgår i disse retter
Fiskeburger med saltet spidskål, tomatdip og dild
Indeholder
Æg, Mælk, Gluten