Saltet spidskål og grønt fyld

Billede
Spidskål

Saltet spidskål og grønt fyld

Sprød kålsalat som kan bruges som tilbehør eller som grønt i en burger
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Klimatal
0.10
Portioner
20

Ingredienser

Spidskål, fintsnittet
600 g
Forårsløg, fintsnittet 
150 g
Græskarkerner
50 g
Æbleeddike
½ dl
Tomater, i skiver
300 g
Drueagurker, i skiver
200 g
Dild, hakket
30 g
Salt
10 g (1 spsk)

Sådan gør du

Massér kålen med saltet med dine hænder, til den begynder at falde sammen og afgiver lidt væde. Der må gerne stadig være noget bid i den. Lad kålen trække i køleskabet, tilføj forårsløg og græskarkerner, og smag den til med eddike lige inden servering.

Klargør tomater, drueagurker og dild og servér sammen med.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
184 kJ
Kulhydrater
3,1 gram
Proteiner
2,6 gram
Fedtstof
2,0 gram

Opskriften indgår i disse retter

Fiskeburger med saltet spidskål, tomatdressing og dild

Fiskeburger med saltet spidskål, tomatdip og dild

Indeholder
Æg, Mælk, Gluten