Pesto af løvstikke, spidskommen og ost

Billede
Pesto af løvstikke, spidskommen og ost

Pesto af løvstikke, spidskommen og ost

Pesto kan bruges som sauce til alle slags bælgfrugter, kornprodukter ellers som fyld i en sandwich.
Måltidstype
Mellemmåltider i dagtilbud
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
12.60
Portioner
20

Ingredienser

Løvstikke, grofthakket med stilke
65 g
Hvidløg, hakket
1,5 g
Solsikkekerner
25 g
Parmesan, revet
25 g
Olie
54 g
Spidskommen, stødt
2 g

Sådan gør du

Rist solsikkekernerne ved 160 grader i ca. 7-10 minutter, til de er gyldne og let sprøde. Blend løvstikke, hvidløg, solsikkekerner, ost, olie, citronsaft og spidskommen til en lind pesto. Smag til med salt og peber.

 

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.974 kJ
Kulhydrater
5,0 gram
Proteiner
8,9 gram
Fedtstof
46,7 gram

Opskriften indgår i disse retter

Grønne linser med pesto af løvstikke, spidskommen og ost på rugbrød

Indeholder
Mælk, Gluten