Topping af majroer og rødløg
Billede
![Topping af majroer og rødløg](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2022-02/Meyers-Photo-Martin-Kaufmann_DSC7656-2.jpg?itok=vZh5e-Uu)
Topping af majroer og rødløg
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Forår
Sommer
Klimatal
1.00
Portioner
20
Ingredienser
Majroer, i tynde både
100 g
Rødløg, fintsnittet
50 g
Sådan gør du
Blanchér majroerne i kogende vand i 10 sekunder, og afkøl dem i koldt vand. Dræn dem og til til side. Klargør rødløgene til servering.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
123 kJ
Kulhydrater
5,0 gram
Proteiner
1,0 gram
Fedtstof
0,1 gram
Opskriften indgår i disse retter
![](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2022-02/Meyers-Photo-Martin-Kaufmann_DSC7656.jpg?itok=9he5F3Um)
Grønne linser med pesto af løvstikke, spidskommen og ost på rugbrød
Indeholder
Mælk, Gluten