Råsyltet græskar
Billede
![Råsyltet græskar](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2023-10/Villa%20rose%20r%C3%A5syltet%20gr%C3%A6skar.jpg?itok=6e5mGXXT)
Råsyltet græskar
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Portioner
20 børnehavebørn
Ingredienser
Hokkaidogræskar
1 stk (ca. 600-700 g)
Æblecidereddike
2 dl
Sukker
170 g
Vand
2 dl
Sådan gør du
Riv græskarret groft på et rivejern eller en køkkenmaskine, vend med salt, og kom det i en skål. Kog æbleeddike, vand og sukker op i en gryde.
Hæld den varme lage over græskarret, og lad det trække en halv time.
Opskriften indgår i disse retter
![Svampebygotto med persillepesto, råsyltet græskar og grissini](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2023-10/MadogMaaltider_Kampagnefoto_1_Villa_Rose%20FINAL.jpg?itok=Q68PACD5)
Svampebygotto med persillepesto, råsyltet græskar og grissini
Indeholder
Gluten, Mælk