Persillepesto
Billede
Persillepesto
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
14.50
Portioner
20
Ingredienser
Solsikkekerner
30 g
Persille, plukket med stilk
48 g
Parmesan, revet
30 g
Hvidløg, revet
4 g
Citron, saft
6 g
Spidskommen, stødt
1,5 g
Olie
55 g
Sådan gør du
Rist solsikkekernerne i ovnen ved 160 grader i ca. 7-10 minutter, til de er gyldne og let sprøde.
Blend persille, solsikkekerner, parmesan, hvidløg, olie, citronsaft og spidskommen til en lind pesto, og smag til med salt og peber. Bland linserne med en passende mængde pesto, så linsesalaten stadig er fast nok til at ligge på et stykke rugbrød.
Snit rødløg fint til topping
Opskriften indgår i disse retter
Linsesalat med persillepesto og rødløg på rugbrød
Indeholder
Mælk, Gluten
Svampebygotto med persillepesto, råsyltet græskar og grissini
Indeholder
Gluten, Mælk