Solsikketahin

Billede
solsikkekerner

Solsikketahin

Brug solsikketahin som alternativ til sesamtahin. Tahin kan spises som sauce til fx bagte grøntsager, eller som smagsgiver til hummus og spreads.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
14.10
Portioner
20

Ingredienser

Solsikkefrø
150 g
Olie
5 g (tsk)

Sådan gør du 

Rist solsikkekerner på en middelvarm pande i 1 minut. Kom solsikkekerner og olie i en blender, og blend til en grynet masse.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
2.944 kJ
Kulhydrater
10,8 gram
Proteiner
14,9 gram
Fedtstof
67,3 gram

Opskriften indgår i disse retter

Mungbønnehummus med solsikketahin og sauté på rugbrød

Mungbønnehummus med solsikketahin og sauté på rugbrød

Indeholder
Gluten