Sauté af svampe, løg, persille og brød

Billede
Sauté af svampe, løg, persille og brød

Sauté af svampe, løg, persille og brød

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
5.20
Portioner
20

Ingredienser

Svampe, finthakket
200 g
Løg, hakket
50 g
Hvedebrød, i små tern
125 g
Persille, hakket
16 g
Olie
22 g

Sådan gør du

Rist svampene i olie i et par minutter, tilsæt løg, og rist til løgene er bløde - det tager ca. 5 minutter.

Rist brødet gyldent i ovnen ved 180 grader i ca. 15 minutter. 
Bland sprødt brød med persille, og smag til med salt og peber.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
558 kJ
Kulhydrater
13,8 gram
Proteiner
4,3 gram
Fedtstof
6,1 gram

Opskriften indgår i disse retter

Klassisk hummus med kikærter, hvidløg, spidskommen, persille og sauté af svampe, løg og persille

Indeholder
Gluten
Mungbønnehummus med solsikketahin og sauté på rugbrød

Mungbønnehummus med solsikketahin og sauté på rugbrød

Indeholder
Gluten