Sauté af svampe, løg, persille og brød
Billede
Sauté af svampe, løg, persille og brød
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
5.20
Portioner
20
Ingredienser
Svampe, finthakket
200 g
Løg, hakket
50 g
Hvedebrød, i små tern
125 g
Persille, hakket
16 g
Olie
22 g
Sådan gør du
Rist svampene i olie i et par minutter, tilsæt løg, og rist til løgene er bløde - det tager ca. 5 minutter.
Rist brødet gyldent i ovnen ved 180 grader i ca. 15 minutter.
Bland sprødt brød med persille, og smag til med salt og peber.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
558 kJ
Kulhydrater
13,8 gram
Proteiner
4,3 gram
Fedtstof
6,1 gram
Opskriften indgår i disse retter
Klassisk hummus med kikærter, hvidløg, spidskommen, persille og sauté af svampe, løg og persille
Indeholder
Gluten
Mungbønnehummus med solsikketahin og sauté på rugbrød
Indeholder
Gluten