Stegt gris i hoisinsauce
Billede
Stegt gris i hoisinsauce
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
18.40
Portioner
20
Ingredienser
Hakket svinekød, 10%
720 g
Løg, hakket
360 g
Hvidløg, finthakket
18 g (3 fed)
Olivenolie
35 g
Hoisinsauce
120 g
Soya
25 g
Sukker
Eddike
Peber
Sådan gør du
Kom løg og hvidløg, i en stor gryde og svits det i olien i et par minutter. Tilsæt kødet, og steg godt igennem. Tilsæt hoisinsaucen, og varm retten igennem.
Smag til med hoisinsauce, soya, sukker, eddike og peber.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
677 kJ
Kulhydrater
8,4 gram
Proteiner
11,7 gram
Fedtstof
8,9 gram