Stegt gris i hoisinsauce

Billede
Stegt gris i hoisinsauce

Stegt gris i hoisinsauce

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
18.40
Portioner
20

Ingredienser

Hakket svinekød, 10%
720 g
Løg, hakket
360 g
Hvidløg, finthakket  
18 g (3 fed)
Olivenolie
35 g
Hoisinsauce 
120 g
Soya
25 g
Sukker
Eddike
Peber

Sådan gør du

Kom løg og hvidløg, i en stor gryde og svits det i olien i et par minutter. Tilsæt kødet, og steg godt igennem. Tilsæt hoisinsaucen, og varm retten igennem.



Smag til med hoisinsauce, soya, sukker, eddike og peber.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
677 kJ
Kulhydrater
8,4 gram
Proteiner
11,7 gram
Fedtstof
8,9 gram

Opskriften indgår i disse retter

Stegt kål med hakket gris i hoisinsauce med kål og ris

Stegt kål med hakket gris i hoisinsauce og ris