Stegte hvidkålsbåde med skalotteløg

Billede
Stegte hvidkålsbåde med skalotteløg

Stegte hvidkålsbåde med skalotteløg

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
1.30
Portioner
20

Ingredienser

Hvidkål, i kvarte
1650 g
Skalotteløg, i ringe
100 g
Olie

Sådan gør du

Steg de kvarte hvidkål på en pande i lidt olie, til de er møre i ca. 15 minutter.

Steg skalotteløgene på begge sider i olie, til de er møre i ca. 10 minutter.

Servér hvidkålen med skalotteløg til.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
142 kJ
Kulhydrater
6,6 gram
Proteiner
1,5 gram
Fedtstof
0,2 gram

Opskriften indgår i disse retter

Stegt kål med hakket gris i hoisinsauce med kål og ris

Stegt kål med hakket gris i hoisinsauce og ris