Stegte svampe med skalotteløg og hvidløg
Billede
Stegte svampe med skalotteløg og hvidløg
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
3.00
Portioner
20
Ingredienser
Svampe, i grove stykker
350 g
Skalotteløg, finthakket
100 g
Hvidløg, finthakket
9 g (2 fed)
Olivenolie
30 g (2 spsk)
Persille, grofthakket
30 g (1 håndfuld)
Sådan gør du
Steg svampene på en varm pande med olie, til de begynder at tage farve. Tilsæt løg og hvidløg på panden, og steg videre. Pas på hvidløget ikke brænder på. Smag til med salt og peber.
Klargør persillen til servering.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
374 kJ
Kulhydrater
5,4 gram
Proteiner
2,1 gram
Fedtstof
6,2 gram
Opskriften indgår i disse retter
Bønnecassoulet med fennikel, gule beder og stegte svampe
Indeholder
Gluten, Mælk