Stegte svampe med skalotteløg og hvidløg

Billede
Stegte svampe

Stegte svampe med skalotteløg og hvidløg

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
3.00
Portioner
20

Ingredienser

Svampe, i grove stykker
350 g
Skalotteløg, finthakket
100 g
Hvidløg, finthakket  
9 g (2 fed)
Olivenolie
30 g (2 spsk)
Persille, grofthakket
30 g (1 håndfuld)

Sådan gør du

Steg svampene på en varm pande med olie, til de begynder at tage farve. Tilsæt løg og hvidløg på panden, og steg videre. Pas på hvidløget ikke brænder på. Smag til med salt og peber.



Klargør persillen til servering.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
374 kJ
Kulhydrater
5,4 gram
Proteiner
2,1 gram
Fedtstof
6,2 gram

Opskriften indgår i disse retter

Bønnecassoulet med fennikel, gule beder og stegte svampe

Bønnecassoulet med fennikel, gule beder og stegte svampe

Indeholder
Gluten, Mælk
Bønnecassoulet med hvide bønner, gulerødder, knoldselleri, stegte svampe og persille

Bønnecassoulet med hvide bønner, gulerødder, knoldselleri, stegte svampe og persille