Syltede rødløg

Billede
Syltede rødløg

Syltede rødløg

Syltede rødløg giver et dejligt sødt og syrligt indslag til salte retter.
Måltidstype
Mellemmåltider i dagtilbud
Frokost i dagtilbud
Måltider i dagplejen
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
1.20
Portioner
20

Ingredienser

Rødløg, skiver
200 g (2 stk)
Sukker
50 g (1 dl)
Æbleeddike
80 g (0,8 dl)
Vand
1 dl
Laurbærblade (stk)
4 stk
Salt & Peber

Sådan gør du

Giv sukker, eddike, vand og laurbærblade et opkog i en lille gryde, indtil alt sukkeret er opløst. Tilføj en lille smule salt og peber. Vend skiverne af rødløg i den varme lage, og lad dem koge op i ca. 2 minutter, til de er blevet lidt bløde.

Sæt rødløgene i lagen i køleskab, indtil de er helt afkølede.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
289 kJ
Kulhydrater
14,6 gram
Proteiner
0,8 gram
Fedtstof
0,1 gram

Opskriften indgår i disse retter

Tortilla med sort bønnemos, frisk salsa og syltede rødløg

Tortilla med sort bønnemos, frisk salsa og syltede rødløg

Indeholder
Gluten, Mælk