Tomatsalsa med rød peberfrugt

Billede
Tomatsalsa med rød peberfrugt

Tomatsalsa med rød peberfrugt

Måltidstype
Mellemmåltider i dagtilbud
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Sommer
Klimatal
3.80
Portioner
20

Ingredienser

Rød peberfrugt, i små tern
250 g
Sukker
35 g
Rødløg, fintsnittet
100 g
Æblecidereddike
1/2 dl
Tomater, cherry, finthakket
250 g
Olivenolie
75 g
Mynte, finthakket
75 g
Salt & Peber

Sådan gør du

Vend løgene med de røde pebre og tomaterne, drys med sukker, æbleeddike, olivenolie og smag til med frisk mynte, salt og peber.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
560 kJ
Kulhydrater
9,3 gram
Proteiner
0,9 gram
Fedtstof
10,0 gram

Opskriften indgår i disse retter

Tortilla med sort bønnemos, frisk salsa og syltede rødløg

Tortilla med sort bønnemos, frisk salsa og syltede rødløg

Indeholder
Gluten, Mælk