Tomatsalsa med rød peberfrugt
Billede
Tomatsalsa med rød peberfrugt
Måltidstype
Mellemmåltider i dagtilbud
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Sommer
Klimatal
3.80
Portioner
20
Ingredienser
Rød peberfrugt, i små tern
250 g
Sukker
35 g
Rødløg, fintsnittet
100 g
Æblecidereddike
1/2 dl
Tomater, cherry, finthakket
250 g
Olivenolie
75 g
Mynte, finthakket
75 g
Salt & Peber
Sådan gør du
Vend løgene med de røde pebre og tomaterne, drys med sukker, æbleeddike, olivenolie og smag til med frisk mynte, salt og peber.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
560 kJ
Kulhydrater
9,3 gram
Proteiner
0,9 gram
Fedtstof
10,0 gram
Opskriften indgår i disse retter
Tortilla med sort bønnemos, frisk salsa og syltede rødløg
Indeholder
Gluten, Mælk