Tortilla

Billede
Tortilla

Tortilla

Tortilla er et fladbrød oprindeligt fremstillet af majsmel og spises i Mellemamerika. Den spises som en blød og salt pandekage med uanede muligheder for fyld
Måltidstype
Mellemmåltider i dagtilbud
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
34.30
Portioner
20

Ingredienser

Vesterhavsost, revet groft
200 g
Tortillas, små runde
40 g

Sådan gør du

Lun tortillas inden servering, og læg dem evt. i lune viskestykker indtil servering.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.417 kJ
Kulhydrater
25,8 gram
Proteiner
15,8 gram
Fedtstof
16,1 gram

Opskriften indgår i disse retter

Tortilla med sort bønnemos, frisk salsa og syltede rødløg

Tortilla med sort bønnemos, frisk salsa og syltede rødløg

Indeholder
Gluten, Mælk